La fotografia de Chris Detrick guanyadora del World Press Photo 2008 d’esports

La fotografia de Chris Detrick guanyadora del World Press Photo 2008 d'esports

Al  partit de l’estadi Marriott Center, que enfrontava als BYU [Brigham Young] contra els Pepperdine en Provo, Chris Detrick tenia  un encarreg per al diari The Salt Lake Tribune de fer algunes fotografies per la secció d’esports.

Jason Walberg, dels Pepperdine, era l’encarregat de defendre un atac de Jonathan Tavernari, dels BYU, que venia de l’altra banda de la pista cap a la cistella a molta velocitat. Chris Detrick va fotografiar la seqüència amb ràfega, però es va adonar que en un moment determinat la ma de Walberg picava contra la cara de Tavernari, el qual va mirar guenyo un instant, però va continuar en direcció cap a la cistella. Encara que va errar el tir, va romandre al camp i els arbitres no van assenyalar falta. Fins al final del primer temps el fotògraf no es va adonar de la foto que acabava de fer.

Una setmana més tard, el diari The Salt Lake Tribune va entrevistar als dos jugadors per veure com reaccionaven davant la fotografia. Walberg, el jugador que posava la ma va declarar: Crec que molta gent pensa que va ser intencionat quan veuen la imatge però no hi havia cap intenció. Es quelcom que va passar durant el partit. Coses com aquesta solen passar en molts de partits. Qualsevol que vegi la seqüència de imatges descobrirà que no hi ha mala intenció. Va passar tan ràpid…. sembla que posi els meus dits en els seus ulls i els hi estire, però no va ser així.

La foto de Chris Detrick fou la guanyadora del World Press Photo 2008, el Pictures of the Year International, el NPPA Best of Photojournalism y el Picture of the Year de SportsShooter.com.

Chris Detrick en una autofotografia.

Chris Detrick en una auto fotografia.

Chris Detrick, de 26 anys, és llicenciat en periodisme per la Universidad de Missouri i treballa com a fotoperiodista pel diari The Salt Lake Tribune.

via: quesabesde.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s