El fotògraf Christian Poveda assassinat a El Salvador.

Membres de la "Mara 18" de Christian Poveda

Membres de la Mara S, fotografia de Christian Poveda

El fotògraf hispano francès Christian Poveda, autor del documental La vida Loca, ha segut assassinat a trets per un grup de desconeguts en un dels suburbis de San Salvador, capital de El Salvador.

A més de La vida Loca, Christian Poveda es conegut pels seus treballs de fotoperiodisme sobre la lluita del Front Polisario al Sàhara Occidental i com a corresponsal per a agencies internacionals durant la guerra civil salvadorenya entre els anys 1980 i 1992.

Christian Poveda

Christian Poveda

El documental La vida Loca, explica la forma de vida dels joves que pertanyen a les Maras (bandes criminals), concretament es centrava en els integrants de la facció Mara 18. Christian Poveda havia estat 18 mesos gravant imatges al barri de La Campanera, amb l’objectiu de mostrar sense contemplacions la vida d’aquest tipus de bandes. El documental fou presentat en el passat festival de Sant Sebastià, i s’ha projectat en festivals d’arreu del mon. Christian Poveda va ser testimoni durant el rodatge del documental d’almenys set homicidis, tres dels quals de protagonistes de la seva producció. La Mara 18 i la MS, que son rivals, son acusades per les autoritats de la majoria dels assassinats i altres delictes que es cometen a El Salvador, el país més perillós de Sud-amèrica.

via: El Mundo, El País, El Periodico.

Anuncis

3 comments

  1. En la fotografia de los miembros de la Mara, sus ojos reflejan la ira y el dolor por haber perdido su libertad…,una libertad que provablemente ya no tenian.
    Su piel marcada de palabras con extravagantes formas, para asi poderse presentar en la escena del mundo vestidos de creencias, pero sabiendo en el fondo de su alma que con su lucha están destinados a morir, y que al final solo quedará de ellos el mismo rastro que deja un sueño de medianoche, que a la mañana siguiente no puede recordarse.

  2. Està demostrat que aquesta gent no sap perquè hi ha aquest odi entre les bandes, hi ha odi entre ells i ja està. Amb els tatuatges sembla que es vulguin disfressar per demostrar més agressivitat, i realment ho aconsegueixen…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s