Jordi Cotrina: La foto de la victòria del Barça a Roma

Jordi Cotrina

Jordi Cotrina

La fotografia de Jordi Cotrina on l’entrenador del Barça, Pep Guardiola, està suspès a l’aire després de guanyar la Copa d’Europa el dia 27 de Maig a Roma, va il·lustrar la portada del diari “El Periodico” el dia següent.

Per la assignació de la situació dels fotògrafs al camp, la UEFA dona tres graus de prioritat. Jordi disposava de prioritat 1 per treballar per un medi de comunicació de la ciutat d’un dels finalistes. Un cop al camp, la UEFA assigna un lloc fixe que s’acostuma a canviar durant la mitja part amb un fotògraf que ve a cobrir l’altre equip.

Però a Roma no ho va fer, ja que les jugades eren les menys, i el que seria important seria la fi del partit i les celebracions dels jugadors si guanyen o la desolació si perden.

JA a València, els jugadors van mantejar a Guardiola i era previsible que si guanyaven aquí també ho feren, si la foto de València es va escapar aquesta s’havia de fer. En quan els jugadors van agafar a Guardiola, en Jordi va anar a per la foto.

En va fer tres o quatre i de totes, va triar aquesta per la composició, pel gest de Guardiola i per la netedat. A més té la simbologia de donat el protagonisme a l’entrenador, i encara que es una plantilla excel·lent, el fotògraf creu que a segut Pep l’artífex de l’èxit de l’equip.

La foto de Jordi Cotrina publicada a El Periodico

La foto de Jordi Cotrina publicada a El Periodico

via: quesabesde.com, elperiodico.cat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s