La llengua de McCain i altres fotos incomodes

McCain_Reuters_2
La fotografia del fotògraf de Reuters Jim Bourg en un moment d’un debat de les passades eleccions als EEUU entre els dos aspirants Barack Obama i John McCain va fer-se molt famosa per agafar al segon treien la llengua en el moment en que s’adona que s’ha equivocat de costat al sortir del plató.
Això no va ser tot, moments més tard i des d’un altra perspectiva, surt en una foto consentida en una posició semblant. Un senyor repte arreglar tot això per als seus assessors d’imatge.

r1249673758jpgx400y273q85sigK5i77ar
Aquí també s’ha fet fotografies semblants. Pot ser la més coneguda és la de Leticia fotografiada com Marilyn pel diari Bild, el de més tirada a Europa, i que ha Espanya sols la van mostrar Telecinco i el diari Xornal.com de Galicia. La fotografia es va produir en una visita dels Prínceps d’Astúries al 300 aniversari de Sant Roque, en un  moment determinat el vent li va fer una mala jugada a Leticia. La noticia ja va ésser degudament comentada pel periodista Jaime Peñafiel.
20060527185948Leticia
Un altra fotografia incomoda és de Mariano Rajoy, apareguda a El Mundo, i que el mostra com un fumador compulsiu d’havans, ja que segons ell en pot fumar fins a 10 diaris. Aquesta va ésser consentida.
08_puro
La radera la va protagonitzar Carme Chacón, Ministra de Defensa, on durant una sessió del Congrés dels Diputats on s’havien d’aprovar unes mesures del Gobern per pal·liar la crisi, es veu en una seqüència com aquesta s’adorm. La fotografia és de Manuel Engo i fou publicada pel diari El Imparcial el passat mes d’Octubre de 2008.

Chacondentro
via: quesabesde, El Imparcial, El Mundo, Xornal.com, todoloqueveo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s